geen items
Totaal:
€ 0,00
Verzendwijze

Mettrop levert uw bestelling zo snel mogelijk uit. Wanneer de betaling is ontvangen en de artikelen binnen zijn, wordt uw bestelling verzonden. Alle bestellingen komen (feestdagen daargelaten) binnen op donderdag. 

De uitlevering wordt verzorgd door een grote vervoerder, die tijdens de werkuren bij u komt. U wordt dan verzocht om te tekenen voor ontvangst, zodat er altijd duidelijkheid is over de aanlevering. Mocht u zelf niet aanwezig zijn, dan wordt geacht dat degene die tekent voor ontvangst hiervoor een volmacht heeft.
Mocht er niemand aanwezig zijn, dan wordt de bestelling de volgende dag opnieuw aangeleverd.
Bestellingen worden in principe kompleet geleverd. Mocht er door onverwachte oorzaken een deel missen, dat wordt dit in principe binnen enkele dagen nageleverd.
Enkele grotere of speciale producten hebben een langere levertijd. Deze wordt vermeld op de product pagina.
Als de zending een aantal malen bij u is aangeboden, maar ontvangst niet mogelijk was, wordt deze aan ons terugbezorgd. Wij nemen dan contact met u op.

Als u de bestelling opnieuw wenst te ontvangen, wordt deze opnieuw aan u gestuurd. Mocht u hiervan afzien, dan wordt deze als een retourzending beschouwd en worden hiervoor kosten berekend. U ontvangt dan een creditnota voor de aankoopprijs van de artikelen minus een retouren vergoeding. Zie hiervoor de pagina Retouren.